Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ Δ. ΚΟΥΡΕΤΑ ΣΤΟ Ν. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Την Τετάρτη 20 Οκτωβρίου το πρωί ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Θεσσαλίας του Συνδυασμού «ΜΕΝΟΥΜΕ ΘΕΣΣΑΛΙΑ οικο-ΛΟΓΙΚΑ» Καθηγητής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Δημήτρης Κουρέτας, θα επισκεφθεί τη Λαϊκή Αγορά της πόλης μας προκειμένου να συνομιλήσει με τους πολίτες για τα θέματα που τους απασχολούν.

Στις 10:00 θα επισκεφθεί την Τυροκομική Καρδίτσας, μονάδα στην οποία γίνεται επεξεργασία τυρόγαλου για την παραγωγή πρωτεϊνικών προϊόντων υψηλής θρεπτικής αξίας, διαδικασία στην οποία έχει συμβάλλει τα μέγιστα ο Δημήτρης Κουρέτας.

Στις 11:30 ο Δημήτρης Κουρέτας θα δώσει συνέντευξη τύπου και θα παρουσιάσει τους υποψήφιους του συνδυασμού «ΜΕΝΟΥΜΕ ΘΕΣΣΑΛΙΑ οικο-ΛΟΓΙΚΑ» του Ν. Καρδίτσας στην Αίθουσα της Τ.Ε.Δ.Κ.

Στις 14:00 ο Δημήτρης Κουρέτας θα επισκεφθεί το Κέντρο Ανακύκλωσης στο Αρτεσιανό Καρδίτσας προκειμένου να ενημερωθεί αυτός και οι συνεργάτες του για την πορεία της ανακύκλωσης στη Θεσσαλία καθώς όπως είναι γνωστό το συγκεκριμένο Κέντρο Ανακύκλωσης εξυπηρετεί και αρκετούς ακόμη Δήμους των Νομών Λάρισας & Τρικάλων.

Τον Δημήτρη Κουρέτα θα συνοδεύουν ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Ν. Καρδίτσας Θοδωρής Ζορμπάς καθώς και οι άλλοι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι του Ν. Καρδίτσας του συνδυασμού «ΜΕΝΟΥΜΕ ΘΕΣΣΑΛΙΑ οικο-ΛΟΓΙΚΑ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου