Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

Επίσκεψη Σοφάδες Καρδίτσας


Ιδιαίτερα θερμή υποδοχή επεφύλαξαν οι κάτοικοι, οι επαγγελματίες & οι αγρότες των Σοφάδων στον υποψήφιο Περιφερειάρχη Θεσσαλίας του συνδυασμού «Μένουμε Θεσσαλία Οικο-ΛΟΓΙΚΑ» Καθηγητή Πανεπιστημίου κο Δημήτρη Κουρέτα που συνοδευόμενος από τον υποψήφιο αντι-περιφερειάρχη του Ν. Καρδίτσας κο Θοδωρή Ζορμπά επισκέφθηκαν την πόλη.

Ο κος Δ. Κουρέτας κατά την επίσκεψή του στις Σοφάδες είχε την ευκαιρία να συναντήσει & να συνομιλήσει με πολλούς κατοίκους οι οποίοι του μετέφεραν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή, ιδιαίτερα με τη μεγάλη διεύρυνση του Δήμου, την κατασκευή του Ε-65, τον καταυλισμό των τσιγγάνων, την πρόσφατη οικονομική κρίση και κυρίως το γεγονός ότι λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών έχει ουσιαστικά σταματήσει η συγκομιδή του βαμβακιού!

Ιδιαίτερη εντύπωση & σημασία όμως είχε η δέσμευση του κου Θ. Ζορμπά προς πολλούς κατοίκους των Σοφάδων, που εκδήλωσαν την επιθυμία τους να στελεχώσουν δυναμικά τόσο το συνδυασμό «Μένουμε Θεσσαλία Οικο-ΛΟΓΙΚΑ» όσο και τους Οικολόγους Πράσινους αμέσως μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές, να δημιουργηθεί μία διευρυμένη πολιτική κίνηση, γεγονός που σημαίνει ότι η πολιτική που ακολουθείτε από τους Οικολόγους Πράσινους έχει μεγάλη απήχηση στον πληθυσμό της υπαίθρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου